Pastorale zorg bij afwezigheid predikant Pastorale zorg bij afwezigheid predikant

Ds. Arrie van Veen nam op 15 april 2018 afscheid van onze gemeente. Op dit moment is er een vacature voor predikant.

Gemeentezorg
Uiteraard blijven taken als gemeentezorg en andere aangelegenheden die de kerk aangaan doorlopen. In de vacante periode zal ds. Annette Melzer bijstand in het pastoraat verlenen.

Ds. A. Melzer

Contact via coördinator pastoraat
Wilt u contact met ds. Mezlzer of heeft u andere vragen op het gebied van pastorale zorg? Dan kunt u terecht bij de coördinator pastoraat, mw. Diny Kosters-Rosbach.

• telefoon 0317 316 303
  • of zend een e-mail.

Voorgangers sinds 1892 Voorgangers sinds 1892

De Gereformeerde Kerk van Renkum en Heelsum is geïnstitueerd op 15 juni 1889. De eerste predikant in dienst van de gemeente was ds. A. de Vlieg. Hij diende van 1892 tot 1899.

lees meer ยป